Shenzhen Peakel Technology Co. , Ltd

Over ons

Shenzhen Peakel Technology Co., Ltd. is een onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop van Electronic Products Company, het bedrijf is gevestigd in de voorhoede van de Pearl River Delta Economic Position-Shenzhen, een superieure geografische locatie, handig transport, goed ontwikkeld krediet, momenteel zijn de belangrijkste producten van het bedrijf PD-snelladen, draadloos opladen, draadloze powerbank, USB-datakabel, enz.. Peakel heeft een eersteklas r & D-team, volwassen productietechnologie en eersteklas productiekwaliteit in de snellaadmarkt. Met uitstekende kracht heeft Peakel de gunst van klanten gewonnen en zijn producten worden over de hele wereld verkocht. Ons bedrijf is een expert geworden in 3C Digital Field. Onze visie is om de leider te worden van de digitale 3C-industrie en een respectabele, eeuwenoude onderneming op te bouwen. Daartoe hebben we de moed om te innoveren, te blijven ontdekken, niet minder te betalen dan de inspanningen van iemand anders, met de beste producten om terug te geven aan oude en nieuwe klanten.

In overeenstemming met de bedrijfsfilosofie \\\"Integriteit eerst, kwaliteit eerst, win-win-samenwerking\\\", heeft Peakel voortdurend de standaard operationele procedures verbeterd en de productkwaliteit gewaarborgd, en is ze altijd klantgericht en proactief van dienst geweest bij klanten, en krijgt klanten volledig bevestigd en ondersteunen, ons doel is om een ​​van de meest tevreden leveranciers voor elke klant te worden.

Peakel vertakt op en neer de implementatie van \\\"Karakter, producten, zakelijke producten\\\" drie-in-een bedrijfscultuur, respect voor individuen, respecteer partners, kijk ernaar uit om samen te werken met nieuwe en oude klanten om de toekomst te creëren.


Onderzoek:

Onderzoek